Skip to main content

Afdruk

Informatie volgens § 5 TMG

WSCAD GmbH
Dieselstraße 4
85232 Bergkirchen

Vertegenwoordigd door

Dr. Axel Zein, Moritz Buhl

Contact:

Telefoon: +49 (0) 8131 / 3627 – 0
Fax: +49 (0) 8131 / 3627 – 50
E-mail: info@wscad.com

Inschrijving in het register

Inschrijving in het handelsregister.
Rechtbank van het register: Rechtbank van München
Registratienummer: HRB 90263

Omzetbelasting

Identificatienummer omzetbelasting volgens §27 a Umsatzsteuergesetz: DE 128 251 316

Verantwoordelijk voor de inhoud volgens § 55 Abs. 2 RStV

Dr. Axel Zein
Dieselstraße 4
85232 Bergkirchen

Geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor onlinegeschillenbeslechting (OS):
https://ec.europa.eu/consumers/odr.
U vindt ons e-mailadres in bovenstaand impressum.
Wij zijn niet bereid of verplicht deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 lid 1 TMG verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s in overeenstemming met de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.
Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment waarop een concrete inbreuk op de wet bekend wordt. Wanneer wij kennis nemen van dergelijke inbreuken, zullen wij de desbetreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Onze website bevat links naar externe websites van derden op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina’s is altijd de betreffende aanbieder of exploitant van de pagina’s verantwoordelijk. De gelinkte pagina’s werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhouden waren op het tijdstip van verlinken niet herkenbaar.
Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter zonder concrete aanwijzingen van een wetsovertreding niet redelijk. Indien wij kennis nemen van wetsovertredingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De door de beheerders van de site gemaakte inhoud en werken op deze pagina’s vallen onder het Duitse auteursrecht. Duplicatie, verwerking, distributie, of enige vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten het bereik van het auteursrecht vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik.
Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt de inhoud van derden als zodanig gekenmerkt. Mocht u desondanks kennis nemen van een schending van het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen.

We will gladly advise you personally!

We will be happy to assist you by telephone on +49 (0) 8131 / 3627 – 400.

Please describe the topic you are interested in. We will gladly call you back and give you reliable advice:

  * Required

  * Required

  Would you like to receive information about WSCAD products, offers and event dates by email?

  After registration you will receive an email with a confirmation link. Please confirm this to receive our newsletter until further notice. We only process your data to send the newsletter and save it until you withdraw your consent. You can withdraw your consent and stop receiving newsletters at any time by clicking on "Unsubscribe newsletter" at the end of each newsletter.

  Data protection *

  * Required

  Advice
  Close